De regionale Enphase specialist

De Groot solar is gevestigd in Bleskensgraaf en gespecialiseerd in zonnepaneel systemen die uitsluitend uitgevoerd worden met micro-omvormers van Enphase.
Enphase omvormers zijn top kwaliteit waardoor er 25 jaar fabrieksgarantie op gegeven wordt deze kwaliteit zie je ook terug in de veiligheid, de spanning wordt per paneel omgezet zodat er nooit een hoge (gelijk) spanning op het dak voorkomt, dit maakt het de meest veilige oplossing die er op de markt is.
Daarbuiten is het ook het meest effectieve systeem om de opgewekte spanning van uw panelen om te zetten naar bruikbare energie, dit levert voor u de hoogste opbrengst van uw zonnepanelen op, en dus het beste rendement van uw investering.

Alle systemen zijn voorbereid voor energie opslag en kunnen direct of in de toekomst uitgevoerd worden met verschillende energie opslagsystemen.

Ook is het mogelijk om een laadstation voor uw elektrische auto te installeren, zodat u maximaal gebruik maakt van de opgewekte energie uit uw zonnepanelen.
Hiermee kan de lader het op dat moment maximale beschikbare vermogen gebruiken om uw elektrische auto geheel volgens de richtlijnen van de fabrikant op te laden.

Erkende Installateur

De Groot solar is een door InstallQ erkende installateur voor uw zonnestroom installatie die garant staat voor een degelijke installatie van uw zonnepanelen.
www.echteinstallateur.nl

Hoogste Rendement

Het rendement van Enphase systemen is tot maximaal 5% hoger dan met string omvormers.

Kwaliteitsonderdelen

Door alleen kwaliteitsonderdelen te gebruiken is het resultaat een betrouwbare en lang werkend systeem met een hoge opbrengst.

De Zon levert

1500 X

De energie die door de totale wereldbevolking verbruikt wordt
Geheel gratis en zonder schadelijke bijwerkingen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn voor het plaatsen van zonnepanelen, en hoeveel u hiermee kan besparen op uw energie rekening.