Zonnepanelen van Trinasolar

Trina Solar heeft haar standaard garantie aangepast van 10 jaar naar 12 jaar. Alle modules die geïnstalleerd zijn na 1 mei 2020 hebben de productgarantie van 12 jaar. Dit geldt dus ook voor de panelen die voor 1 mei zijn ingekocht, maar na 1 mei zijn geïnstalleerd. 

Trina solar is een tier 1 fabrikant klik hier voor uitleg.

Trina solar 325wp all black

 

Trina Solar is opgericht in 1997 en is sinds 2006 beursgenoteerd in New York. Het is daarmee een van de oudste zonnepanelen fabrikanten.

Trina Solar heeft het grootste deel van de productieketen in eigen hand. Van ingot, wafer, cel tot en met zonnepaneel. Het bedrijf heeft ook het volledige kwaliteitstract in eigen hand. Producten worden in alle stadia van het productieproces uitgebreid getest.  Naast de gebruikelijke TUV en MCS certificaten hebben Trina Solar zonnepanelen ook test-certificaten voor ammoniak, zoutspray, PID en zand.

Trina Solar is dé keuze voor veel grote spelers in de Europese markt omdat het naast de zekerheid van een sterk bedrijf ook hoge opbrengsten genereert. Door de hoge eisen aan alle componenten leveren de panelen zeer hoge resultaten. Ook in de simulatiesoftware van onder andere PVSyst is dit duidelijk zichtbaar.

Tenslotte is Trina Solar ook een van de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemingen in onze sector. Zo staan ze op de tweede plek op de Silicon Valley Toxics Coalition Scorecard (SVTC 2018-19).

Product specificaties

Glas Folie
3.2 mm High Transmission, AR Coated Tempered Glas
Aantal cellen
120 halve cellen
Soort cellen
Monokristallijn
Vermogen (Wp)
325 (-0 +5)
Achterkant
Zwart
Connector
MC4
Frame
Zwart geanodiseerd aluminium
Afmeting (mm)
1690 * 996 * 35
Gewicht
18.0 +/- 0.5
Garantie
12 jaar product Workmanship Warranty